NOVINKY

arr3Školení 6-7.10.2015Školení metodiky výukového systému SNAG plná velikost ve formátu PDF ke stažení zde ... arr3Nabídka pro golfové klubyGolfovým klubům nabízíme možnost zakoupení sady na sestavení 9ti jamkového SNAG hřiště, více... arr3Nabídka pro školkyZajímavé podněty přišly z mateřských školek, došla nám řada dotazů ohledně možností učit golf se... arr3Školení v metodice golfového výukového systému SNAG 2014Na dny 10-12.3.2014 je naplánováno další školení v metodice výuky se SNAGem. pro stáhnutí PDF... arr3Podzimní výuka v metodiceNa dny 17-18.10.2013 je naplánováno další školení v metodice výuky se SNAGem. Zváni jsou golfoví... arr3"Povodňové" školeníZačátkem června proběhlo „povodňové“, v pořadí třetí školení v metodice výuky systému SNAG, ze... arr3Dětský golfový den Základní škola Třešť ve spolupráci s Golf Club Telč pořádají Dětský golfový den. celé PDF k... arr3Školení v metodice golfového výukového systému SNAGSpolečnost Ittec s.r.o. Vás srdečně zve na dvoudenní vzdělávací akci Školení v metodice golfového... arr3Článek Jack Nicklaus, Wall Street Journal 8.12.2012Článek je k prohlédnutí zde... arr3Školení trenérůVe dnech 25.-26.9. proběhlo v Praze již druhé školení trenérů v metodice výukového systému SNAG. C... arr3Novinky z Evropské PGANovinky z Evropské PGA článek je k prohlédnutí pod tímto odkazem... arr3Školení SNAGV červnu 2012 se uskutečnilo 1. Školení golfových trenérů a cvičitelů v metodice výukového systému... arr3Hlavní certifikovaní lektořiHlavními certifikovanými lektory výukového systému SNAG jsou:Linda Mannová z Golf Clubu Most pro...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ITTEC, s.ro., se sídlem Za Šmatlíkem 824, IČ 64574296, zapsaná u Městského soudu soudu v Praze, oddíl C, vložka 41746 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů